Nutriční hodnoty (Salát s pečenou dýní a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 757 kJ / 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
| Tuky | 53,58 g |
| – nasycené | 14,18 g |
| – nenasycené | 37,20 g |
| –– mononenasycené | 24,94 g |
| –– polynenasycené | 12,25 g |
| ––– omega 3 | 2,34 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 19,40 g |
| – cukry | 14,04 g |
| ––– laktóza | 6,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
| 1/2 1/2 menší dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| salátové koření | Provensálské koření | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce umeocta (nebo balzamikového octa) | ||
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 9 g |
| 1/2 1/2 granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce plátků mandlí | Mandle loupané | 30 g |