Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přerovské řízky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tabita

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Recept mám od mojí skvělé potencionální tchýně. Jsou to v podstatě holandské řízky, akorát že v Přerově si je ještě vylepšují petrželkou. Krok 2: Já jsem na ně použila směs hovězího a vepřového mletého masa, smíchala ho s nasekanou petrželkou a tou jsem opravdu nešetřila. Klidně bych si to dokázala představit i s libečkem, ten je aromatičtější a mohla by to být zajímavá obměna. Sýr jsem použila eidam 45-ti procentní. Krok 3: Nahrubo jsem ho nastrouhala a přidala ke směsi. Maso jsem už jen osolila a tvarovala z něho řízečky. Krok 4: Ty jsem obalila klasicky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka a usmažila na pánvi s olejem pěkně dozlatova.

Zveřejněno 8. 9. 2015 21:33

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přerovské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9mnz

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přerovské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9mnz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Přerovák jedině z bůčku!<3<3<3

:-p:yes:

Tak teď už je to komplet:-D, posílám bodík:-D

Ajééééééé, sýr se mi nějak vytratil :-D

Lenunka: ten tam přijde nastrouhat,malá chybička se vloudila;-)

A co ten sýr?

Holandské řízky.jsou jen z vepřového, ale já je taky dělám z “půl na půl“:yes: + bod

Tématické fráze:
přerovský řízek, přerovský řízek recept, recept prerovsky rizek, recept na prerovsky řízek, prerovsky sekaný řízek, soukenický sekaný řízek, prerovsky rizek se syrem, na prerovsky řízek recept, skvelé řízky, přerovský smažený řízek, prerovsky rizek, soukenický řízek, rizky, soukenický mletý řízek, holandský řízek s petrželkou, přerovským řizek, recept na přerovský holandský řízek, jak se dělá soukenický řízek, rizek prerovsky, recept na přerovský vepřový řízek

Suroviny:
maso mleté, sýr tvrdý, nať petrželová, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej, sůl

Přidat fotografie receptu