Přerovské řízky

Tabita Kuchař: Tabita

Mleté maso 6 názorů

Suroviny

mleté maso
tvrdý sýr
petrželová nať
vejce
hladká mouka
strouhanka
olej
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Recept mám od mojí skvělé potencionální tchýně. Jsou to v podstatě holandské řízky, akorát že v Přerově si je ještě vylepšují petrželkou.

  2. Já jsem na ně použila směs hovězího a vepřového mletého masa, smíchala ho s nasekanou petrželkou a tou jsem opravdu nešetřila. Klidně bych si to dokázala představit i s libečkem, ten je aromatičtější a mohla by to být zajímavá obměna. Sýr jsem použila eidam 45-ti procentní.

  3. Nahrubo jsem ho nastrouhala a přidala ke směsi. Maso jsem už jen osolila a tvarovala z něho řízečky.

  4. Ty jsem obalila klasicky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka a usmažila na pánvi s olejem pěkně dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přerovské řízky

Tématické fráze: přerovský řízek recept prerovsky rizek přerovský řízek recept prerovsky sekaný řízek soukenický sekaný řízek prerovsky rizek se syrem recept na prerovsky řízek soukenický řízek rizky soukenický mletý řízek holandský řízek s petrželkou přerovský smažený řízek recepz na přerovský řízek prerovskyrizek řízky recepty holandský řízek s libečkem mletý řízek bez syru soukenická rizek prerovsky rizek prerovsky mlety rizek

Zapomněl/a jsem heslo