Přerovské řízky

Tabita Kuchař: Tabita

Mleté maso 6 názorů

Suroviny

mleté maso
tvrdý sýr
petrželová nať
vejce
hladká mouka
strouhanka
olej
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Recept mám od mojí skvělé potencionální tchýně. Jsou to v podstatě holandské řízky, akorát že v Přerově si je ještě vylepšují petrželkou.

  2. Já jsem na ně použila směs hovězího a vepřového mletého masa, smíchala ho s nasekanou petrželkou a tou jsem opravdu nešetřila. Klidně bych si to dokázala představit i s libečkem, ten je aromatičtější a mohla by to být zajímavá obměna. Sýr jsem použila eidam 45-ti procentní.

  3. Nahrubo jsem ho nastrouhala a přidala ke směsi. Maso jsem už jen osolila a tvarovala z něho řízečky.

  4. Ty jsem obalila klasicky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka a usmažila na pánvi s olejem pěkně dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přerovské řízky

Tématické fráze: přerovský řízek recept prerovsky rizek prerovsky sekaný řízek přerovský řízek recept soukenický sekaný řízek rizky soukenický mletý řízek soukenická rizek prerovsky rizek prerovsky mlety rizek soukenický řízek přerovsky.rizek.recept prerovdky rizek predovsky rizek loštický sekaný řízek soukenické řízky holandske rizky s petrzelkou soukenický řízek recept mleté řízky s hermelínem přeovský řízek recept

Zapomněl/a jsem heslo