Nutriční hodnoty (Jablkové kobližky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 8 155 kJ / 1 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,34 g |
| Tuky | 94,06 g |
| – nasycené | 49,53 g |
| – nenasycené | 35,81 g |
| –– mononenasycené | 29,77 g |
| –– polynenasycené | 6,04 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 31,90 g |
| Cholesterol | 981 mg |
| Sodík | 946 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 218,74 g |
| – cukry | 138,97 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička nastrouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový | |
| cukr moučka na posypání | Cukr bílý | |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská |