Nutriční hodnoty (Křehké jablečné košíčky z vinného těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 10 459 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,89 g |
Tuky | 119,28 g |
– nasycené | 71,92 g |
– nenasycené | 43,11 g |
–– mononenasycené | 36,87 g |
–– polynenasycené | 6,24 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 296,52 g |
– cukry | 116,33 g |
––– laktóza | 1,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 hrst 1 hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 1 žloutek na potření | Vaječný žloutek | 23 g |
lískooříšková pomazánka | Pomazánka z lískových ořechů |