Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie7 633 kJ /
1 824 kcal
Bílkoviny51,69 g
– z toho živočišné bílkoviny26,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,95 g
Tuky113,93 g
– nasycené60,20 g
– nenasycené45,20 g
–– mononenasycené37,25 g
–– polynenasycené7,95 g
––– omega 30,48 g
Vláknina48,95 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 2,55 g
Sůl6,13 g
Sacharidy124,65 g
– cukry35,95 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
250 g 250 g celeru Celer bulva čerstvá 250 g
300 g 300 g máslové dýně Dýně máslová čerstvá 300 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
5 lžic 5 lžic ovesné vločky Vločky ovesné 75 g
100 g 100 g másla (nebo oleje) Máslo kravské 100 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.