Nutriční hodnoty (Dýňový koláč s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 14 470 kJ / 3 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,46 g |
| Tuky | 201,85 g |
| – nasycené | 69,09 g |
| – nenasycené | 113,08 g |
| –– mononenasycené | 39,94 g |
| –– polynenasycené | 73,14 g |
| ––– omega 3 | 11,89 g |
| Vláknina | 23,25 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 338,89 g |
| – cukry | 159,42 g |
| ––– laktóza | 0,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
| 1 1 dýně | Dýně čerstvá | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 90 g 90 g cukru moučka | Cukr bílý | 90 g |
| 1 lžíce 1 lžíce perníkového koření | Perníkové koření | 15 g |
| 110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |
| mleté vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| máslo | Máslo kravské |