Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s batátovým pyré a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 233 kJ / 1 012 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 138,14 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,94 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g | 
| Tuky | 49,35 g | 
| – nasycené | 16,79 g | 
| – nenasycené | 26,16 g | 
| –– mononenasycené | 21,60 g | 
| –– polynenasycené | 4,56 g | 
| ––– omega 3 | 1,00 g | 
| Vláknina | 1,20 g | 
| Cholesterol | 339 mg | 
| Sodík | 294 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 3,16 g | 
| – cukry | 2,41 g | 
| ––– laktóza | 0,16 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g očištěné panenky | Vepřová panenka | 600 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných bylinek dle chuti (rozmarýn, tymián) | Petržel nať čerstvá | 30 g | 
| čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
| 2 lžičky 2 lžičky kvalitního oleje | Olej řepkový | 10 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g | 
| větvička větvička rozmarýnu a tymiánu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g | 
| 9 růžiček 9 růžiček brokolice se stonky | Brokolice čerstvá |