Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s batátovým pyré a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 233 kJ / 1 012 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 49,35 g |
| – nasycené | 16,79 g |
| – nenasycené | 26,16 g |
| –– mononenasycené | 21,60 g |
| –– polynenasycené | 4,56 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 339 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 3,16 g |
| – cukry | 2,41 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g očištěné panenky | Vepřová panenka | 600 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných bylinek dle chuti (rozmarýn, tymián) | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
| 2 lžičky 2 lžičky kvalitního oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
| větvička větvička rozmarýnu a tymiánu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
| 9 růžiček 9 růžiček brokolice se stonky | Brokolice čerstvá |