Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 588 kJ / 1 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,13 g |
| Tuky | 51,72 g |
| – nasycené | 29,70 g |
| – nenasycené | 21,78 g |
| –– mononenasycené | 8,05 g |
| –– polynenasycené | 13,73 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 81,00 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 103,50 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vařené tmavé fazole | Fazole červená ledvina | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 3 párky | Párek vepřový | 240 g |
| hrnek hrnek polotučného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |