Nutriční hodnoty (Paštika z hub a paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 22 859 kJ / 5 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,62 g |
| Tuky | 500,84 g |
| – nasycené | 243,02 g |
| – nenasycené | 252,22 g |
| –– mononenasycené | 200,95 g |
| –– polynenasycené | 51,27 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 117,90 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 3,54 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 128,84 g |
| – cukry | 73,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-1,5 kg 1-1,5 kg lesních hub | Hřib čerstvý | 1250 g |
| 500 g 500 g škvařeného sádla | Sádlo vepřové | 500 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g čerstvé červené papriky | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 lžíce 2 lžíce polévkového koření | Polévkové koření tekuté | 30 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| feferonka dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
| hořčice dle chuti | Hořčice plnotučná |