Nutriční hodnoty (Rizoto z kachního výpeku (zero waste))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 215 kJ / 1 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,10 g |
| Tuky | 3,36 g |
| – nasycené | 1,28 g |
| – nenasycené | 1,25 g |
| –– mononenasycené | 0,45 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 17,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 303 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 325,00 g |
| – cukry | 29,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pečený kachní skelet (+ kůže a tuk) | Droby kachní směs | |
| 380 g 380 g rýže | Rýže bílá | 380 g |
| 300-400 g 300-400 g míchané zeleninové směsi | Mrkev mražená | 350 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| horká voda dle potřeby | Voda | |
| sýr k podávání | Sýr kravský tvrdý 30% |