Nutriční hodnoty (Pstruh s podzimním salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 513 kJ / 601 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
| Tuky | 37,53 g |
| – nasycené | 15,13 g |
| – nenasycené | 21,09 g |
| –– mononenasycené | 12,03 g |
| –– polynenasycené | 9,06 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 16,19 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 359 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 52,58 g |
| – cukry | 28,25 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší pstruzi | Pstruh | |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 3 hrsti 3 hrsti nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 lžíce 1 lžíce panenského slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky medu | Med nepasterovaný | 27 g |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |