Nutriční hodnoty (Salát z quinoy, pečené dýně a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 045 kJ / 1 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,90 g |
| Tuky | 56,51 g |
| – nasycené | 7,62 g |
| – nenasycené | 47,97 g |
| –– mononenasycené | 35,33 g |
| –– polynenasycené | 12,64 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 43,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 172,23 g |
| – cukry | 20,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek quinoy | Quinoa | 250 g |
| 1/4 1/4 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilované cizrny | Cizrna ve slaném nálevu | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |