Nutriční hodnoty (Chacharský kočičák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 953 kJ / 1 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,25 g |
| Tuky | 101,30 g |
| – nasycené | 25,20 g |
| – nenasycené | 52,75 g |
| –– mononenasycené | 42,38 g |
| –– polynenasycené | 10,38 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 14,35 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,22 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 60,35 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg uzených žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 hrnek 1 hrnek kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |