Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný moučník z mikrovlnné trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie12 585 kJ /
3 008 kcal
Bílkoviny41,92 g
– z toho živočišné bílkoviny24,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,90 g
Tuky142,77 g
– nasycené46,30 g
– nenasycené85,61 g
–– mononenasycené63,10 g
–– polynenasycené22,51 g
––– omega 36,21 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 673 mg
Sodík 364 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy374,21 g
– cukry301,41 g
––– laktóza8,91 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 lžic 8 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
8 lžic 8 lžic moučkového cukru (nebo dle chuti) Cukr bílý 200 g
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
5 5 větších jablek Jablko čerstvé 750 g
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
cukr krystal dle chuti Cukr bílý
skořice dle chuti Skořice ceylonská
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
30 g 30 g bílé a tmavé čokolády Čokoláda hořká 40% 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.