Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí (hovězí) na másle

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 8. 2014 23:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 096 kJ / 1 696 kcal
Bílkoviny211,70 g
Tuky94,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 755 mg
Sodík 542 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy0,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 5. 2021 12:05

casino: právě jsme doobědvali;-)vybrala jsem si váš recept,telecí jsem dělala prvně,měla jsem obavu,ale byla zbytečná,moc jsme si pochutnali,díky za recept:yes::-K

casino casino

27. 5. 2020 15:34

Dnes vykostěný HOVĚZÍ krk upečený v remosce...
Hotovo po 90ti minutách...
Opět dobrota, které se pečínka i z dražšího masa jen taktak vyrovná :-)
(šťávu jsem zahustil studeným máslem :yes:

Frantiska Frantiska

14. 3. 2018 22:33

do ted jsem teleci na masle jen dusila nakrajene na platky. Dnes jsem vyzkousela v celku a v pomalem hnci. Kdyz je dobre maso, nic vic neni potreba :)

casino casino

11. 3. 2018 19:31

Zatímco na fotečce je PEČENÝ telecí krček, tak dnes jsem DUSIL krčisko z býka :-)
Lidi, tak to vám bylo maso... Jako máááslo:yes:
No, možná i proto, že jsem použil tajine (tažín) a nechal v troubě asi 3 hod/150°C
Roky jsem s paní casinovou ve při, že je šumafuk v čem se peče, či spíše dusí, ale asi budu muset uznat, že ten tažííín má přece jenom cosi do sebe...:-D

Tom Beyk Tom Beyk

9. 8. 2014 11:00

...no krásná mňamňovka:yes::-p ...ale moje důchodové portfólio si asi na telecí netroufne:-D

lubinka

9. 8. 2014 10:24

Tento recept znám, je to výborné, měkkoučké masínko. Dělám ho v remosce a to nemá chybu, masíčko je měkké, šťavnaté, ,nemusí se hlídat a v remosce se peče samo. Za mne + bod:yes::yes::-p:-))

pipre pipre

9. 8. 2014 08:33

To by mi také chutnalo. Nějak také nejsem příznivcem přílišného kořenění, protože pak nevím, co jím a cítím všechno, jen ne chuť té hlavní potraviny..a ten talíř mne dostal také :-):yes:+

helwe59 helwe59

9. 8. 2014 07:59

Určitě to bude dobré,není tam nic nejedlého a v jednoduchosti je krása,co mě však dostalo,je talíř.Vyvolal ve mě nostalgické vzpomínky na školní léta.:-D:-p:yes:

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

9. 8. 2014 07:40

Skvělý popis i komentář,foto jak z partesu, jen u nás sehnat telecí bude potíž:-)
Ale bašta to bude náramná:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: telecí recepty telecí pečeně na másle telecí maso pomalu pečené pecene teleci na masle teleci krk pečený telecí krk telecí krk recept pečené telecí maso recepty telecí silverside telecí krk recepty telecí maso recepty telecí top recepty telecí recept telecí dušené teleci krček teleci recept recept telecí krk telecí maso pečené recepty na telecí recept teleci

Suroviny: maso telecí, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Telecí (hovězí) na másle

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7rg