Nutriční hodnoty (Špekové knedlíky se zelím a cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 25 564 kJ / 6 110 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 126,14 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,42 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 91,72 g | 
| Tuky | 343,04 g | 
| – nasycené | 157,27 g | 
| – nenasycené | 171,33 g | 
| –– mononenasycené | 138,25 g | 
| –– polynenasycené | 33,08 g | 
| ––– omega 3 | 0,89 g | 
| Vláknina | 64,20 g | 
| Cholesterol | 1,21 g | 
| Sodík | 5,45 g | 
| Sůl | 13,00 g | 
| Sacharidy | 602,19 g | 
| – cukry | 66,70 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 rohlíků z předešlého dne (nebo housek) | Rohlík pšeničný bílý | 258 g | 
| 60 g 60 g špeku | Špek | 60 g | 
| 500 g 500 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 větší vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 2 2 větší žloutky | Vaječný žloutek | 46 g | 
| 140 g 140 g anglické slaniny | Anglická slanina | 140 g | 
| 750 g 750 g červeného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 12 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| ocet | Ocet lihový | |
| 6 lžic 6 lžic sádla | Sádlo vepřové | 90 g | 
| 3 3 malé cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
 
	