Nutriční hodnoty (Cikánská hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 484 kJ / 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,53 g |
| Tuky | 7,57 g |
| – nasycené | 3,07 g |
| – nenasycené | 3,76 g |
| –– mononenasycené | 3,20 g |
| –– polynenasycené | 0,55 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 7,05 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 15,05 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 1 velká sklenice 1 velká sklenice sterilovaného zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |