Nutriční hodnoty (Salát z tuňáka na chlebíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
Tuky | 151,94 g |
– nasycené | 22,65 g |
– nenasycené | 109,58 g |
–– mononenasycené | 38,62 g |
–– polynenasycené | 70,96 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 42,20 g |
– cukry | 33,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 konzervy 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě nebo v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 1 jablíčko nastrouhat | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 mrkev nastrouhat | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka bílého pepře | Pepř bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |