Nutriční hodnoty (Jakožemlovka s jablky a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 365 kJ / 1 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
| Tuky | 68,25 g |
| – nasycené | 27,36 g |
| – nenasycené | 26,50 g |
| –– mononenasycené | 21,48 g |
| –– polynenasycené | 5,02 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 859 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 225,40 g |
| – cukry | 183,90 g |
| ––– laktóza | 35,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vánočka (stačí malá nebo 3 makovky) | Vánočka | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 2 PL 2 PL cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 3 PL 3 PL skořicového cukru | Cukr skořicový | 45 g |
| sůl | Sůl mořská |