Nutriční hodnoty (Zdravotní marmeláda z černého jeřábu - aronie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 544 kJ / 4 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,12 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 023,90 g |
| – cukry | 1 007,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 l 2 l plodů černé jeřabiny | Jeřabiny čerstvé | |
| 1 kg 1 kg cukru krystal | Cukr bílý | 1000 g |
| 0,5 l 0,5 l vína (i ovocného) | Víno bílé suché | 500 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 5 5 roztlučených hřebíčků | Hřebíček | |
| 200 ml 200 ml rumu | Rum | 200 ml |
| 1 1 větší špetka Sorbanu | E202 - Sorban draselný |