Nutriční hodnoty (Ořechová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 857 kJ / 3 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,16 g |
| Tuky | 221,18 g |
| – nasycené | 72,17 g |
| – nenasycené | 121,66 g |
| –– mononenasycené | 48,51 g |
| –– polynenasycené | 73,15 g |
| ––– omega 3 | 11,72 g |
| Vláknina | 9,24 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 308,72 g |
| – cukry | 265,30 g |
| ––– laktóza | 13,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g strouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
| tuk na potření pečícího papíru | ||
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce chladné silné černé kávy | Káva espresso | 30 ml |