Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustový eintopf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 568 kJ /
1 331 kcal
Bílkoviny48,74 g
– z toho živočišné bílkoviny35,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,14 g
Tuky81,30 g
– nasycené44,80 g
– nenasycené35,78 g
–– mononenasycené19,65 g
–– polynenasycené16,13 g
––– omega 30,08 g
Vláknina24,25 g
Cholesterol 152 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,20 g
Sacharidy94,20 g
– cukry16,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kapusty (větší) Kapusta hlávková čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sádla (oleje) Sádlo vepřové 30 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 35 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
7-8 stroužků 7-8 stroužků česneku Česnek čerstvý 52.5 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
3 3 lžičky papriky mleté sladké Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
250 g 250 g kabanosu (nemusí být) Párek vepřový 250 g
bobkový list (malý kousek) Bobkový list sušený
1 kulička 1 kulička nové koření Nové koření
2 kuličky 2 kuličky pepře celého Pepř černý
špetka špetka kmínu Kmín
voda (na podlití) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.