Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 345 kJ / 1 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,25 g |
| Tuky | 63,25 g |
| – nasycené | 17,15 g |
| – nenasycené | 46,08 g |
| –– mononenasycené | 31,53 g |
| –– polynenasycené | 14,55 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 3,63 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 460 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 filet 4-5 filet z pangasia | Pangas filet | 900 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2-3 2-3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
| 1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 1-2 1-2 smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| troška čerstvého kopru (nemusí být) | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |