Nutriční hodnoty (Pěnový jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 811 kJ / 2 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,40 g |
| Tuky | 35,32 g |
| – nasycené | 8,56 g |
| – nenasycené | 16,42 g |
| –– mononenasycené | 11,58 g |
| –– polynenasycené | 4,84 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 465 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 487,10 g |
| – cukry | 262,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 100 ml 100 ml horké vody | Voda | 100 ml |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 1 lžíce 1 lžíce šťávy z citronu | Šťáva z citrónu | 15 ml |