Nutriční hodnoty (Kuřecí roládky s křenovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 653 kJ / 2 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 398,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 397,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 96,68 g |
– nasycené | 55,47 g |
– nenasycené | 37,47 g |
–– mononenasycené | 30,87 g |
–– polynenasycené | 6,60 g |
––– omega 3 | 3,19 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 3,85 g |
Sůl | 9,06 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
100 g 100 g salámu paprikáš | Suchý salám | 100 g |
150 g 150 g sýra jadel | Jadel | 150 g |
100-200 ml 100-200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
3 lžíce 3 lžíce krenexu | Křen sterilovaný | 45 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |