Nutriční hodnoty (Kuřecí roládky s křenovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 653 kJ / 2 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 398,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 397,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 96,68 g |
| – nasycené | 55,47 g |
| – nenasycené | 37,47 g |
| –– mononenasycené | 30,87 g |
| –– polynenasycené | 6,60 g |
| ––– omega 3 | 3,19 g |
| Vláknina | 1,62 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 3,85 g |
| Sůl | 9,06 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 100 g 100 g salámu paprikáš | Suchý salám | 100 g |
| 150 g 150 g sýra jadel | Jadel | 150 g |
| 100-200 ml 100-200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce krenexu | Křen sterilovaný | 45 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |