Nutriční hodnoty (Italské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 004 kJ / 240 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
| Tuky | 0,94 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,79 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
| – cukry | 1,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety s kostí | Vepřová kotleta bez kosti | |
| pálivá papriková pomazánka | Pasta papriková | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| větvičky větvičky čerstvého oregana (nebo lžička sušeného) | Oregano čerstvé | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| masox | Bujón hovězí | |
| 1,5 dl 1,5 dl červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 2 pl 2 pl balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |