Nutriční hodnoty (Jablečná trošku jiná přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 279 kJ / 3 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 122,43 g |
– nasycené | 19,77 g |
– nenasycené | 86,07 g |
–– mononenasycené | 13,77 g |
–– polynenasycené | 72,30 g |
––– omega 3 | 11,78 g |
Vláknina | 83,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 605,75 g |
– cukry | 540,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
350 g 350 g cukru | Cukr bílý | 350 g |
3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
2 2 čokoládové pudinky | Puding v prášku | |
100 g 100 g kakaa | Kakao prášek | 100 g |
asi 2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |