Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná trošku jiná přesnídávka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 279 kJ /
3 891 kcal
Bílkoviny50,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky122,43 g
– nasycené19,77 g
– nenasycené86,07 g
–– mononenasycené13,77 g
–– polynenasycené72,30 g
––– omega 311,78 g
Vláknina83,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy605,75 g
– cukry540,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg jablek Jablko čerstvé 2000 g
350 g 350 g cukru Cukr bílý 350 g
3 3 vanilkové cukry Cukr vanilkový
150 g 150 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 150 g
1 1 Salko Mléko kondenzované slazené
2 2 čokoládové pudinky Puding v prášku
100 g 100 g kakaa Kakao prášek 100 g
asi 2 dcl 2 dcl vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.