Nutriční hodnoty (Jablečná trošku jiná přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 279 kJ / 3 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 122,43 g |
| – nasycené | 19,77 g |
| – nenasycené | 86,07 g |
| –– mononenasycené | 13,77 g |
| –– polynenasycené | 72,30 g |
| ––– omega 3 | 11,78 g |
| Vláknina | 83,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 605,75 g |
| – cukry | 540,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 350 g 350 g cukru | Cukr bílý | 350 g |
| 3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 150 g 150 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
| 1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
| 2 2 čokoládové pudinky | Puding v prášku | |
| 100 g 100 g kakaa | Kakao prášek | 100 g |
| asi 2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |