Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 603 kJ /
2 295 kcal
Bílkoviny355,17 g
– z toho živočišné bílkoviny349,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,64 g
Tuky80,11 g
– nasycené25,18 g
– nenasycené51,90 g
–– mononenasycené43,33 g
–– polynenasycené8,57 g
––– omega 32,90 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 853 mg
Sodík 6,73 g
Sůl16,96 g
Sacharidy33,22 g
– cukry4,53 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
4 lžičky 4 lžičky brusinkového kompotu Brusinky zavařené
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
3 lžíce 3 lžíce světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 45 ml
1 1 rozetřený stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli Sůl mořská 12 g
2 lžičky 2 lžičky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý 10 g
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.