Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 603 kJ / 2 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 355,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 349,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,64 g |
| Tuky | 80,11 g |
| – nasycené | 25,18 g |
| – nenasycené | 51,90 g |
| –– mononenasycené | 43,33 g |
| –– polynenasycené | 8,57 g |
| ––– omega 3 | 2,90 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 853 mg |
| Sodík | 6,73 g |
| Sůl | 16,96 g |
| Sacharidy | 33,22 g |
| – cukry | 4,53 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 4 lžičky 4 lžičky brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 45 ml |
| 1 1 rozetřený stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| 2 lžičky 2 lžičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské |