Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový hrnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 720 kJ /
650 kcal
Bílkoviny24,44 g
– z toho živočišné bílkoviny13,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,94 g
Tuky24,82 g
– nasycené10,88 g
– nenasycené13,51 g
–– mononenasycené3,89 g
–– polynenasycené9,62 g
––– omega 30,04 g
Vláknina23,72 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,00 g
Sacharidy74,70 g
– cukry23,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
2 2 male patizon Patizon čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
150 g 150 g měkkého salámu Měkký salám 150 g
RŮŽIČKA RŮŽIČKA kapusty (zelíčko) Kapusta hlávková čerstvá
1 1 zelenou papriku Paprika zelená čerstvá
půl půl žluté papriky Paprika žlutá čerstvá
půl půl červené papriky Paprika červená čerstvá
vegeta Kořenící směs sypká
1 cl 1 cl mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
1 cl 1 cl drceného kmínu Kmín mletý 10 g
trochu trochu vegety Kořenící směs sypká
sol Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.