Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový dort II. k jedenáctinám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 092 kJ /
6 714 kcal
Bílkoviny154,41 g
– z toho živočišné bílkoviny60,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny94,00 g
Tuky419,12 g
– nasycené42,71 g
– nenasycené319,38 g
–– mononenasycené105,86 g
–– polynenasycené213,52 g
––– omega 339,21 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 824 mg
Sůl2,51 g
Sacharidy564,61 g
– cukry286,51 g
––– laktóza24,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 g 250 g cukr krupice Cukr bílý 250 g
300 g 300 g mouka polohrubá Mouka pšeničná polohrubá 300 g
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
10 lžic 10 lžic horké vody Voda 180 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
400 g 400 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 400 g
tuk (na vymazání formy) Margarín
krupice (na vysypání formy) Krupice pšeničná hrubá
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 pudinky Puding v prášku
150 150 cukr krupice Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 a 1/2 kostky másla (Hera) Máslo kravské 1 g
trochu trochu rumu Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.