Nutriční hodnoty (Rychlý bramborovo-vajíčkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 704 kJ / 4 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
| Tuky | 262,48 g |
| – nasycené | 39,56 g |
| – nenasycené | 185,50 g |
| –– mononenasycené | 67,40 g |
| –– polynenasycené | 118,10 g |
| ––– omega 3 | 2,92 g |
| Vláknina | 44,00 g |
| Cholesterol | 2,40 g |
| Sodík | 2,92 g |
| Sůl | 6,68 g |
| Sacharidy | 330,85 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor (rohlíčky nebo "A") | Brambor zimní | 2000 g |
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 1 sklenička 1 sklenička sterilované zeleninové směsi (do bramborových salátů) | Mrkev mražená | |
| 250 ml 250 ml majonézy | Majonéza | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |