Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na víně a mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 565 kJ /
2 047 kcal
Bílkoviny110,85 g
– z toho živočišné bílkoviny106,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,14 g
Tuky145,48 g
– nasycené60,88 g
– nenasycené80,42 g
–– mononenasycené66,35 g
–– polynenasycené14,07 g
––– omega 31,33 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,80 g
Sacharidy31,99 g
– cukry10,12 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího srdce Srdce hovězí 600 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
250 ml 250 ml červeného suchého vína Víno červené suché 250 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1/4 litru 1/4 litru vývaru Vývar hovězí 250 ml
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
10 ks 10 ks baby karotky Baby karotka
petrželová nať Petržel nať čerstvá
čerstvý tymián Tymián čerstvý
bobkový list Bobkový list sušený
hladká mouka na zaprášení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.