Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na víně a mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 565 kJ / 2 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,14 g |
Tuky | 145,48 g |
– nasycené | 60,88 g |
– nenasycené | 80,42 g |
–– mononenasycené | 66,35 g |
–– polynenasycené | 14,07 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 31,99 g |
– cukry | 10,12 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího srdce | Srdce hovězí | 600 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
250 ml 250 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 250 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1/4 litru 1/4 litru vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
10 ks 10 ks baby karotky | Baby karotka | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
hladká mouka na zaprášení | Mouka pšeničná hladká |