Nutriční hodnoty (Zlatokopecké kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 828 kJ / 437 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,44 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,46 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g | 
| Tuky | 26,63 g | 
| – nasycené | 16,96 g | 
| – nenasycené | 9,12 g | 
| –– mononenasycené | 7,99 g | 
| –– polynenasycené | 1,13 g | 
| ––– omega 3 | 0,19 g | 
| Vláknina | 8,60 g | 
| Cholesterol | 77 mg | 
| Sodík | 22 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 39,77 g | 
| – cukry | 6,44 g | 
| ––– laktóza | 0,24 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule na kolečka nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g | 
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1/4 litru 1/4 litru kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml | 
| 4 4 brambory oloupané a na plátky nakrájené | Brambor zimní | 200 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | 
 
	