Nutriční hodnoty (Zlatokopecké kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 828 kJ / 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 26,63 g |
| – nasycené | 16,96 g |
| – nenasycené | 9,12 g |
| –– mononenasycené | 7,99 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,77 g |
| – cukry | 6,44 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule na kolečka nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1/4 litru 1/4 litru kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
| 4 4 brambory oloupané a na plátky nakrájené | Brambor zimní | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |