Nutriční hodnoty (Falešný "tatarák" na 3 způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 071 kJ / 1 212 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,82 g |
| Tuky | 64,48 g |
| – nasycené | 25,44 g |
| – nenasycené | 34,92 g |
| –– mononenasycené | 13,93 g |
| –– polynenasycené | 21,00 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 32,86 g |
| Cholesterol | 636 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 7,92 g |
| Sacharidy | 90,29 g |
| – cukry | 17,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 300 g 300 g jemného salámu | Měkký salám | 300 g |
| 300 g 300 g podušených hub | Hřib čerstvý | 300 g |