Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda z václavek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 358 kJ /
564 kcal
Bílkoviny17,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,91 g
Tuky1,94 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené0,66 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,07 g
Sůl7,50 g
Sacharidy105,60 g
– cukry79,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 hlávky zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 chilli papričky (nebo feferonky) Chilli paprička čerstvá
1/2 kg 1/2 kg uvařených václavek Václavka čerstvá 500 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
250 ml 250 ml octa 8% Ocet lihový 250 ml
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
12,5 lžičky 12,5 lžičky cukru Cukr bílý 62.5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce soli Sůl mořská 7.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.