Nutriční hodnoty (Vepřové v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 539 kJ / 1 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 43,04 g |
| – nasycené | 10,64 g |
| – nenasycené | 21,46 g |
| –– mononenasycené | 18,34 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1000 g cca 1000 g vepřového plecka (kostky) | Vepřová plec | 1000 g |
| 10 ks 10 ks překrojených sušených švestek | Švestky sušené | |
| cca 1,5 cca 1,5 polévkové lžíce čerstvého zázvoru nebo 1-2 kávové lžičky sušeného | Zázvor čerstvý | |
| 2 2 očištěná jablka (kostky) | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 pórek (kolečka) | Pórek čerstvý | |
| 3-4 3-4 polévkové lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská |