Nutriční hodnoty (Vepřové Hokkaidó)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 161 kJ / 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,70 g |
| Tuky | 21,90 g |
| – nasycené | 5,27 g |
| – nenasycené | 11,36 g |
| –– mononenasycené | 9,02 g |
| –– polynenasycené | 2,35 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 54,25 g |
| – cukry | 40,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
| 2 2 čerstvé kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 300 - 400 g 300 - 400 g dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 350 g |
| koření Grilovaná zelenina od Vitany | Provensálské koření | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| popř. ústřicová omáčka (nebo sojová omáčka) | Ústřicová omáčka |