Nutriční hodnoty (Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 633 kJ / 390 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 45,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,26 g | 
| Tuky | 2,08 g | 
| – nasycené | 0,24 g | 
| – nenasycené | 1,24 g | 
| –– mononenasycené | 0,40 g | 
| –– polynenasycené | 0,84 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 20,94 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 5 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 38,30 g | 
| – cukry | 2,42 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g sojového masa (použili jsme nudličky) | Sójové maso | 100 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 3 stonky 3 stonky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| olej na restování | Olej řepkový | |
| 300 ml 300 ml passaty (rajčatové pyré) | ||
| mraženou zeleninu (brokolice,kukuřice,hrášek,mrkve) | Mrkev mražená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |