Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s vínem a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 503 kJ /
1 076 kcal
Bílkoviny104,42 g
– z toho živočišné bílkoviny97,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,78 g
Tuky45,57 g
– nasycené20,54 g
– nenasycené18,47 g
–– mononenasycené10,00 g
–– polynenasycené8,47 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,65 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 3,74 g
Sůl9,99 g
Sacharidy41,24 g
– cukry6,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecí játra Játra kuřecí 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu hladké mouky na obalení Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 1 cibule -na drobno krájená Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
100 ml 100 ml bujónu Bujón hovězí 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.