Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s vínem a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 503 kJ / 1 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
| Tuky | 45,57 g |
| – nasycené | 20,54 g |
| – nenasycené | 18,47 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 8,47 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,65 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 3,74 g |
| Sůl | 9,99 g |
| Sacharidy | 41,24 g |
| – cukry | 6,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecí játra | Játra kuřecí | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 1 cibule -na drobno krájená | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 100 ml 100 ml bujónu | Bujón hovězí | 100 g |