Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s vínem a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 503 kJ / 1 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
Tuky | 45,57 g |
– nasycené | 20,54 g |
– nenasycené | 18,47 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 8,47 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,65 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,99 g |
Sacharidy | 41,24 g |
– cukry | 6,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecí játra | Játra kuřecí | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 1 cibule -na drobno krájená | Cibule čerstvá | 70 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
100 ml 100 ml bujónu | Bujón hovězí | 100 g |