Nutriční hodnoty (Chalupářská roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 947 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 21,86 g |
– nasycené | 5,89 g |
– nenasycené | 11,27 g |
–– mononenasycené | 7,90 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
tenký plát plát vepřového masa - od žeber | Vepřová kýta | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
8 plátků 8 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 160 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná |