Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska v alobalu se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie639 kJ /
153 kcal
Bílkoviny1,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky11,30 g
– nasycené0,85 g
– nenasycené9,96 g
–– mononenasycené6,96 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,91 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy9,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky tresky Treska filet
50 50 g plátků špeku Špek
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
steakové koření Koření Argentina
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.