Nutriční hodnoty (Treska v alobalu se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 639 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 11,30 g |
| – nasycené | 0,85 g |
| – nenasycené | 9,96 g |
| –– mononenasycené | 6,96 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky tresky | Treska filet | |
| 50 50 g plátků špeku | Špek | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| steakové koření | Koření Argentina | |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej řepkový | 11 ml |