Nutriční hodnoty (Treska v alobalu se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 639 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 11,30 g |
– nasycené | 0,85 g |
– nenasycené | 9,96 g |
–– mononenasycené | 6,96 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky tresky | Treska filet | |
50 50 g plátků špeku | Špek | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
steakové koření | Koření Argentina | |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej řepkový | 11 ml |