Nutriční hodnoty (Tvarůžkový bác)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 151,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 34,12 g |
| – nasycené | 15,89 g |
| – nenasycené | 12,55 g |
| –– mononenasycené | 10,55 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 588 mg |
| Sodík | 7,14 g |
| Sůl | 17,42 g |
| Sacharidy | 137,90 g |
| – cukry | 59,50 g |
| ––– laktóza | 53,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 300 g 300 g tvarůžků | Tvarůžky | 300 g |
| polohrubá mouka podle potřeby | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g droždí | Droždí pekařské lisované | 50 g |
| palička palička česneku | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sádlo | Sádlo vepřové |