Nutriční hodnoty (Celer zapékaný se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 35,71 g |
– nasycené | 13,91 g |
– nenasycené | 15,10 g |
–– mononenasycené | 12,56 g |
–– polynenasycené | 2,54 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,07 g |
Sacharidy | 56,99 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks brambor | Brambor zimní | 300 g |
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
10 dkg 10 dkg sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
3 ks 3 ks vajíček | Vejce slepičí | 189 g |
máslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |