Nutriční hodnoty (Celer zapékaný se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 35,71 g |
| – nasycené | 13,91 g |
| – nenasycené | 15,10 g |
| –– mononenasycené | 12,56 g |
| –– polynenasycené | 2,54 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 759 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,07 g |
| Sacharidy | 56,99 g |
| – cukry | 9,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 10 dkg 10 dkg sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 3 ks 3 ks vajíček | Vejce slepičí | 189 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |