Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celer zapékaný se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 223 kJ /
770 kcal
Bílkoviny51,94 g
– z toho živočišné bílkoviny45,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky35,71 g
– nasycené13,91 g
– nenasycené15,10 g
–– mononenasycené12,56 g
–– polynenasycené2,54 g
––– omega 30,16 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 1,29 g
Sůl3,07 g
Sacharidy56,99 g
– cukry9,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks brambor Brambor zimní 300 g
1/2 1/2 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
10 dkg 10 dkg sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
3 ks 3 ks vajíček Vejce slepičí 189 g
máslo Máslo kravské
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.