Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králík na divoko s hruškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 869 kJ /
1 881 kcal
Bílkoviny26,84 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,34 g
Tuky85,99 g
– nasycené41,22 g
– nenasycené42,50 g
–– mononenasycené36,12 g
–– polynenasycené6,38 g
––– omega 30,29 g
Vláknina38,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy209,53 g
– cukry42,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 naporcovaný králík Králík
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
150 ml 150 ml červeného suchého vína Víno červené suché 150 ml
masový či zeleninový vývar dle potřeby Vývar zeleninový
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky celého pepře Pepř černý
koření na zvěřinu Provensálské koření
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
2 2 pevné hrušky Hruška čerstvá 260 g
4 lžičky 4 lžičky šípkového džemu Džem šípkový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
čerstvý tymián dle chuti Tymián čerstvý
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.