Nutriční hodnoty (Králík na divoko s hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 869 kJ / 1 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,34 g |
Tuky | 85,99 g |
– nasycené | 41,22 g |
– nenasycené | 42,50 g |
–– mononenasycené | 36,12 g |
–– polynenasycené | 6,38 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 38,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 209,53 g |
– cukry | 42,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 naporcovaný králík | Králík | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
masový či zeleninový vývar dle potřeby | Vývar zeleninový | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
koření na zvěřinu | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 2 pevné hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
4 lžičky 4 lžičky šípkového džemu | Džem šípkový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
čerstvý tymián dle chuti | Tymián čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |