Nutriční hodnoty (Králík na divoko s hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 869 kJ / 1 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,34 g |
| Tuky | 85,99 g |
| – nasycené | 41,22 g |
| – nenasycené | 42,50 g |
| –– mononenasycené | 36,12 g |
| –– polynenasycené | 6,38 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 38,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 209,53 g |
| – cukry | 42,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 naporcovaný králík | Králík | |
| 100 g 100 g slaniny v celku | Špek | 100 g |
| 150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
| masový vývar dle potřeby (nebo zeleninový) | Vývar masový | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
| koření na zvěřinu | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 2 pevné hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 4 lžičky 4 lžičky šípkového džemu | Džem šípkový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvý tymián dle chuti | Tymián čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |