Nutriční hodnoty (Živáňský vepřový závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 082 kJ / 976 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,76 g |
| Tuky | 49,49 g |
| – nasycené | 23,18 g |
| – nenasycené | 21,22 g |
| –– mononenasycené | 16,04 g |
| –– polynenasycené | 5,18 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 13,27 g |
| Cholesterol | 711 mg |
| Sodík | 2,89 g |
| Sůl | 6,91 g |
| Sacharidy | 67,58 g |
| – cukry | 30,73 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 plátků 8 plátků vepřové kýty (cca po 150g) | Vepřová kýta | |
| 6 PL 6 PL kečupu | Kečup sladký | 90 ml |
| 3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 3 PL 3 PL másla | Máslo kravské | 30 g |
| 0,1 l 0,1 l vody | Voda | 100.00000149011612 ml |
| 1 kostka 1 kostka hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 8 plátků 8 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 160 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |