Nutriční hodnoty (Játra s jablky a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 017 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
| Tuky | 45,94 g |
| – nasycené | 3,58 g |
| – nenasycené | 40,03 g |
| –– mononenasycené | 27,88 g |
| –– polynenasycené | 12,14 g |
| ––– omega 3 | 3,71 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,50 g |
| – cukry | 41,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g vepřových jater | Játra vepřová | 450 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |