Nutriční hodnoty (Krupicová polévka (fofr))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 753 kJ / 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,76 g |
| – nasycené | 7,12 g |
| – nenasycené | 6,30 g |
| –– mononenasycené | 5,40 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,78 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce hrubé pšeničné krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 kostka 1 kostka Masoxu (nebo vývar) | Bujón hovězí | |
| voda | Voda |