Nutriční hodnoty (Pikantní uzené na kyselém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 84,53 g |
| – nasycené | 41,11 g |
| – nenasycené | 42,25 g |
| –– mononenasycené | 36,08 g |
| –– polynenasycené | 6,17 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 21,20 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Moravské uzené maso (nebo jiného) | Vepřová kýta uzená | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| sklenici sklenici kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 listy 3 listy bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| celý kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trošku trošku oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | |
| 1 dcl 1 dcl světlého piva (nemusí být) | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |