Nutriční hodnoty (Frankfurtská jemná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 4 989 kJ / 1 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,42 g |
| Tuky | 71,54 g |
| – nasycené | 38,75 g |
| – nenasycené | 31,99 g |
| –– mononenasycené | 18,21 g |
| –– polynenasycené | 13,77 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,08 g |
| Cholesterol | 127 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 91,80 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 nožiček 5 nožiček frankfurtských párků | Párek vepřový | 200 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 kostka 1 kostka masoxu (možno vynechat) | Bujón hovězí | |
| 3 lžičky 3 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
| 70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |