Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gurmánský talíř)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie287 kJ /
69 kcal
Bílkoviny1,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 vepřové hlavy Vepřová hlava (jedlý podíl)
uzená žebra Vepřová žebra
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
palice palice česneku Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
křen Křen čerstvý
sádlo Sádlo vepřové
hořčice dle libosti, nejlépe plnotučná Hořčice plnotučná
chléb Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.