Nutriční hodnoty (Gurmánský talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 vepřové hlavy | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
uzená žebra | Vepřová žebra | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
palice palice česneku | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
křen | Křen čerstvý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hořčice dle libosti, nejlépe plnotučná | Hořčice plnotučná | |
chléb | Chléb pšeničný kváskový |